Ai nevoie de această carte ca să obţii ceea ce-ţi doreşti - Palmer

Ai nevoie de această carte ca să obţii ceea ce-ţi doreşti - Palmer
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-526-4
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Imaginează-ţi cât de mult s-ar îmbunătăţi viaţa ta, dacă ai avea abilitatea de a convinge uşor oamenii să acţioneze cum vrei tu. Sau dacă i-ai putea determina să treacă de partea ta instantaneu.

Află cum poţi obţine lucrurile cu adevărat importante: cariera pe care ţi-o doreşti… susţinerea permanentă a şefului… dragostea visată… salariul pe care-l meriţi…

Sau cum ţi se pot îndeplini alte dorinţe mai mărunte: copii gata de şcoală fără întârziere… servire promptă într-un bar aglomerat… servicii mai amabile din partea funcţionarilor publici… anularea unei amenzi… şi altele.


Ai în faţa ochilor o formulă accesibilă şi eficientă pentru a-i motiva pe ceilalţi. Citeşte-o acum şi preia controlul asupra destinului tău!

Până la publicarea acestei cărţi, tehnicile speciale create de cei doi autori puteau fi învăţate doar la seminarii, de către oamenii de afaceri care plăteau un preţ foarte ridicat pentru ele. În acest volum, Mark Palmer şi Scott Solder îşi dezvăluie pentru prima oară cunoştinţele în faţa unui public larg, ce poate afla astfel cum să-şi folosească abilităţile pentru a avea un impact maxim asupra celorlalţi.

Mark Palmer şi Scott Solder sunt fondatorii firmei de consultanţă You Need This.

Experienţa lor profesională în domenii precum psihologia afacerilor, dezvoltare organizaţională şi coaching pentru performanţă se combină facilitând predarea unor cunoştinţe unice. Au lucrat cu clienţi importanţi din afaceri, din mass-media britanică şi din structurile guvernamentale.

În calitate de trainer şi mentor pentru persoanele cu funcţii executive, Mark Palmer a oferit consultanţă, timp de zece ani, oamenilor de afaceri din numeroase consilii de conducere. Din anii ’90, Scott Solder a consiliat nume importante atât din cadrul BBC, cât şi din cadrul unor posturi comerciale. Palmer şi Solder îşi susţin întotdeauna împreună seminariile, armonizând psihologia comportamentală, programarea neurolingvistică şi tehnicile eficiente de comunicare, pentru a obţine un impact maxim.


Titlu original: You Need This Book to Get What You Want

Traducător: Diana Catindatu

Copertă: Griffon and Swans, www.griffon.ro

Anul apariției: 2013

Număr pagini: 304

Format: 13,00 × 20,00 cm

ISBN: 978-606-588-526-4

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec