Agenda Medicala 2011 - Editia de buzunar

Agenda Medicala 2011 - Editia de buzunar
Preț: 69,76 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 1120
Format: 16,54x84
Categoria: Umana

DESCRIERE

Editia de Buzunar a Agendei Medicale 2011, reactualizata si imbunatatita fata de cea precedenta, cuprinde: aparitiile noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial in Romania; denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI, denumire comerciala, producator, indicatii, doze, contraindicatii, reactii adverse, precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala a Medicamentului; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania. In plus, editia prezenta cuprinde o sectiune noua, Clasificarea terapeutica, care cuprinde medicamentele clasate dupa tratamentul in care sunt indicate.

Cuprins: Ce va ofera Agenda Medicala 2011. Ghid de utilizare a Agendei Medicale 2011. Lista prescurtari. Index general. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI (denumirea comuna internationala). Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Clasificarea terapeutica. Adrese si telefoane utile - Producatori si reprezentanti ai firmelor de medicamente.

Adresabilitate: Medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec