Adevar sau provocare

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Un debut remarcabil despre o fata aflata la varsta critica a adolescentei si un parinte disperat sa afle adevarul inainte de a fi prea tarziu.

Callie e acuzata ca se comporta agresiv cu colegii ei, dar Rebecca stie ca fata blanda pe care a crescut-o trebuie sa fie nevinovata.

Dupa ce este absolvita de vina, Callie incepe sa primeasca amenintari de la cea care a acuzat-o si, pe masura ce acestea devin tot mai grave, Rebecca se simte obligata sa intervina.
 
Decizia ei o face sa-si aminteasca de prieteniile si tradarile din propria-i adolescenta, si de tragedia care a marcat-o. Acum insa Rebecca nu intelege cu adevarat ce se intampla, iar Callie e in mare pericol.

Aceasta poveste zguduitoare despre intensitatea trairilor adolescentine si despre identitatea complexa a unei fete ne dezvaluie cruzimea latenta in fiecare dintre noi si felul in care impulsurile cele mai intunecate ne pot instraina de noi insine.

"Adevar sau provocare sondeaza relatia secreta, obscura dintre victima si agresor. In romanul ei de debut, Lauren Frankel vorbeste despre adolescenta adevarata, aceea pe care nu o gasesti in carti: complicata, zbuciumata si cu atat mai autentica." Miranda Beverly-Whittemore, autoarea bestsellerului  New York Times  Bittersweet
  
"Tulburatoare si plina de suspans, cartea lui Lauren Frankel analizeaza cu acuitate constrangerile adolescentei, cruzimea societatii - si cat de putin ne cunoastem copiii." People

Lauren Frankel a studiat limba engleza la Vassar College. Lucrand ca educatoare, apoi ca bibliotecara, a derulat programe dedicate copiilor atat in Statele Unite, cat si in Marea Britanie. 

Este absolventa a masteratului de Creative Writing din cadrul Universitatii East Anglia, unde i-a fost acordat Premiul David Higham. S-a nascut in Connecticut, SUA, iar in prezent locuieste in Anglia, alaturi de familie. 

"Incitant si emotionant, Adevar sau provocare pune in lumina teritoriul fragil al prieteniei dintre adolescenti, oferind in acelasi timp noi perspective asupra complicatei probleme a agresiunii in scoala." Kimberly McCreight, autoarea bestsellerului Reconstructing Amelia


"Am ridicat privirea spre panou, intrebandu-ma daca asta se numea ca am facut dreptate. Fiecare putea alege in continuare in ce lumina sa o vada pe Callie. Unii ar putea zice ca nenorocita a gasit ce-a cautat. Altii aveau sa vada in ea o victima.
 
Cativa, poate, aveau sa fie uluiti ca la noi in oras s-a putut intampla un lucru ca asta. Doar ca de-acum inainte ea avea sa-i urmareasca in drumurile lor, avea sa fie acolo ca un memento, in plimbarile tarzii din noapte, sau dimineata, in timp ce se indreptau spre meciuri de fotbal sau dansuri, cu pielea stralucindu-i in bataia neoanelor orbitoare."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0194 sec