A zecea Viziune - ghid practic

A zecea Viziune - ghid practic
Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Titlul în engleză: "The Tenth Inside - An Experiential Guide"

Ghidul ne ajută să conştientizăm că nu suntem niciodată singuri şi că evenimentele prin care trecem în viaţă nu sunt întâmplătoare. Toate au menirea de a ne ajuta la descoperirea misiunii personale şi de a contribui cu toţii la schimbările fascinante descrise în romanul "A Zecea Viziune".
Fragment din carte

"Există suflete care aleg în mod deliberat o cale dificilă, optând pentru un mediu abuziv, disfuncţional sau constrictiv. Aceste vieţi le testează capacitatea de îndurare, răbdarea şi puterea de a ierta. Interesant este faptul că tocmai aceste suflete erau înainte de a se naşte cele mai optimiste în ceea ce priveste noua lor viaţă în planul fizic. Ele erau convinse că vor fi suficient de puternice pentru a se trezi, pentru a-şi transcende mânia şi resentimentele, făcând astfel faţă condiţiilor dificile în care s-au născut şi ajutându-şi familia să se vindece.
În cazul unor evenimente traumatice care afectează ingrozitor pe cineva, cât se poate spune că s-a datorat dorinţei sufletului de a experimenta? Dacă o femeie este violată, se poate spune oare ca sufletul ei a optat pentru acel eveniment? Dacă un bărbat îşi pierde fiul, înseamnă că aşa a dorit el înainte de a se naşte? Conform relatărilor persoanelor supuse regresiei, care au avut posibilitatea să-şi evalueze viaţa din perspectiva Lumii de dincolo în timpul regresiei), a rezultat că nu întotdeauna anumite evenimente specifice sunt stabilite dinainte. Există însă şi suflete care aleg anticipat condiţii foarte dure de viaţă, pentru a-şi testa rezistenţa şi puterea interioară. Ele doresc să-şi accelereze evoluţia, expunându-se brusc karma-ei acumulate, care aşteaptă să fie arsă, dar acest lucru nu înseamnă neaparat că ele au ales un moment precis sau anumite circumstanţe ori traume bine stabilite.
Atunci când parinţii îşi pierd un copil, se poate vorbi de regulă de o înţelegere prestabilită între sufletele acestora de a trece prin această experienţă dureroasă, spre binele tuturor. Dacă un om cauzează în mod intenţionat moartea altei persoane, consecinţele acestei acţiuni trebuie arse. Sufletul poate opta pentru un sacrificiu de sine într-una din vieţile viitoare, ca plată pentru datoria sa karma-ică. Uneori, un suflet care nu mai doreşte să rămână în corpul lui fizic renunţă în mod voluntar la viaţă. Alţi copii mor de timpuriu deoarece corpul lor fizic nu este suficient de puternic pentru a ajunge la maturitate, sau pentru că nu şi-au propus nici o clipă să îşi încheie ciclul natural al vieţii, dintr-un motiv sau altul. Unii copii trăiesc suficient pentru a le face parinţilor o mare bucurie, dar mor prematur pentru a le oferi parinţilor lor şansa de a experimenta o trezire spirituală mai profundă, care nu ar fi fost posibilă în caz contrar. Există suficiente dovezi că în spatele acestor evenimente se află motive profunde, pe care tot mai mulţi oameni sunt pregătiţi să le înţeleagă."

CUPRINS
DIN CRITICILE LA ADRESA LUCRÃRII A ZECEA VIZIUNE
MULŢUMIRI
INTRODUCERE
PARTEA ÎNTÂI. PRAGUL CAPITOLUL 1. IMAGINEA DE ANSAMBLU
STUDIUL INDIVIDUAL
GRUPURI DE STUDIU
CAPITOLUL 2. ÎN CE FEL NE PREGÃTESC PRIMELE NOUÃ VIZIUNI PENTRU CEA DE-A ZECEA
STUDIU INDIVIDUAL ŞI DE GRUP
PARTEA A DOUA. MISTERUL
CAPITOLUL 3. AVANSAREA PE CALE CU AJUTORUL INTUIŢIEI ŞI AL IMAGINAŢIEI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 4. PURIFICAREA
STUDIUL INDIVIDUAL SAU ÎN GRUP
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A TREIA. ADUCEREA AMINTE
CAPITOLUL 5. VINDECARE, TRANSFORMARE ŞI CREAŢIE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 6. ACTIVITATEA ŞI INFLUENŢA LUMII DE DINCOLO
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A PATRA. ÎN ÎNTUNERIC
CAPITOLUL 7. AMINTIREA VIZIUNII DE LA NAŞTERE
STUDIUL INDIVIDUAL ŞI ÎN GRUP
CAPITOLUL 8. IADUL INTERIOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 9. DEPÃŞIREA FRICII
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A CINCEA. ACŢIUNEA JUSTÃ
CAPITOLUL 10. TRANSFORMAREA MUNCII ŞI A AFACERILOR
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 11. ACŢIUNEA ÎN GRUP PE NIVELUL CELEI DE-A ZECEA VIZIUNI
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
CAPITOLUL 12. NOI VIZIUNI REFERITOARE LA GRUPURILE PROFESIONALE
STUDIUL INDIVIDUAL
STUDIUL ÎN GRUP
PARTEA A ŞASEA. ÎNCHIDEREA CERCULUI
CAPITOLUL 13. VIZIUNEA ASUPRA LUMII
STUDIUL INDIVIDUAL
CAPITOLUL 14. SUSŢINEREA VIZIUNII
DESPRE AUTORI

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0179 sec