A-ti lua viata in propriile maini. Lucrul la propria biografie

A-ti lua viata in propriile maini. Lucrul la propria biografie
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2012
Pagini: 248
Format: 13x20

DESCRIERE

Gudrun Burkhard, medic, terapeut şi autoare, s-a născut în Brazilia, unde a trăit şi a activat. Este cofondatoare a clinicilor „Tobias” şi „Artemisia” din São Paolo, centre de medicină antroposofică. A ţinut cursuri pentru lucrul asupra biografiei şi a conferenţiat despre aceasta în Brazilia, dar şi în Europa, în special în Elveţia, Germania, Spania şi Portugalia.
Lucrări: Schlüsselfragen zur Biografie, Das Leben geht weiter, Mann und Frau ş.a.

„Lucrul la propria biografie nu este important pentru oameni doar în perioadele de criză şi restrişte sau pentru depăşirea unui destin greu. Mai curând, este de folos celor care caută o aprofundare în cunoaşterea de sine şi care, în acelaşi timp, doresc să-şi stimuleze şi să-şi lărgească interesul şi înţelegerea pentru alţi oameni şi pentru situaţiile lor de viaţă.
Autoarea a scris această carte inspirată în totalitate din activitatea sa practică. [...] În descrierile şi exemplele sale, pleacă întotdeauna de la situaţii concrete de viaţă. Cititorul este condus până la locul în care se simte impulsionat să gândească mai departe singur şi să-şi ia biografia în propriile mâini, ca pe un câmp de activitate.”
Michaela Glöckler

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0133 sec