A fiinţa sau a nu fiinţa

A fiinţa sau a nu fiinţa
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 117
Format: 12x16

DESCRIERE

Jocul de cuvinte din titlul original "To bee or not to bee" te face să zâmbeşti instantaneu şi în acelaşi timp să te aştepţi la ceva filosofic. Cartea nu desminte titlul. Scriitura este plină de veselie şi de înţelepciune pentru ca adevărurile esenţiale de care această carte este plină să işi atingă ţinta, şi anume, transformarea spirituală a fiinţelor umane.

Vă regăsiţi foarte uşor în scenele din carte, trăiţi cu sufletul la gură, aventurile "eroului principal" identificându-vă cu el în totalitate, descoperind experienţa vieţii şi a cunoaşterii înţelepte a acesteia, pentru că înţelepciunea scrisă aici Îţi atinge direct inima, sufletul.

Cartea a fost revelată autorului într-o meditaţie, după cum el insuşi mărturiseşte... ca urmare, cartea are de toate: metaforele şi comparaţiile abundă întocmai ca roadele unei veri îmbelşugate, o atmosferă specială vă învăluie şi realmente veţi trăi o bucurie aparte cufundându-vă în lectură şi lăsându-vă vrăjiţi de acest amestec de splendoare a naturii materiale şi a naturii umane.

Cartea începe domol pentru ca mai apoi ritmul ei să devină alert, acţiunea reuşind să captiveze total cititorul. Deşi poezia textului rămâne, visarea dispare şi nici iluzia nu se simte prea bine. Faptele se succed cu repeziciune şi ÎNVĂŢĂMINTELE SACRE la fel. Nu mai e loc nici timp de reverie căci viaţa vine către tine şi tu trebuie să-i faci faţă, să te descurci şi să creşti, să cazi şi să înveţi ca mai apoi sa te înalţi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare Personala

Created in 0.047 sec