A face dragoste cu Dumnezeu

A face dragoste cu Dumnezeu
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 281
Format: 13x20

DESCRIERE

În cazul multora dintre marile tradiţii spirituale ale lumii, mai ales în etapa lor de maturitate, sexualitatea a fost foarte mult considerată o expresie rafinată a spiritualităţii - precum şi o cale de a aprofunda înţelegerea spirituală. La urma urmei, în timpul îmbrăţişării extatice a iubirii trupeşti, suntem duşi dincolo de noi înşine, eliberaţi din închisoarea sinelui individual şi transpuşi, măcar temporar, în fuziunea eternă, nemărginită şi fericită cu cel mult iubit: şi ce definiţie mai bună decât aceasta ar putea exista pentru expansiunea spirituală? Cu toţii îl simţim pe Dumnezeu, simţim Zeitatea, simţim Spiritul pur, în acele momente de extaz sexual, iar oamenii înţelepţi au folosit întotdeauna acel extaz pentru a descoperi cele mai profunde secrete ale Spiritului.

David Deida este un astfel de înţelept, care a lucrat cu nenumăraţi oameni pentru a-i ajuta să folosească întâlnirea sexuală pentru a-şi continua transformarea spirituală profundă. În următoarele pagini el se adresează în mod direct atât principiului masculin, cât şi celui feminin care se regăsesc în fiecare dintre noi, folosind exemple clare şi exerciţii care ne conduc prin existenţa noastră condiţionată de gen spre nemărginita întindere a Spiritului strălucitor, care nu este nici masculin, nici feminin, ci doar Liber şi Complet.

Dacă aparţii unei anumite religii, e în regulă; dacă nu aparţii de vreo religie, e în regulă şi aşa. Ştiu din surse sigure că Spiritul nu aparţine nici unei biserici anume, ci, ori de câte ori iubeşti, el sălăşluieşte în cel mai adânc loc din însăşi inima ta. Această carte este despre eliberarea acelei iubiri într-un asemenea extaz încât vei fi descompus în această îmbrăţişare a Divinităţii însăşi, şi înălţat în lumina eternităţii şi libertăţii supreme, chiar Aici şi Acum.

Limbajul lui David e un model de spiritualitate revelatoare, ne provoacă să ieşim din tiparele şi prejudecăţile noastre şi să intrăm în Spaţiul infinit al conştiinţei pure, dincolo de bucuriile mărunte şi spaimele imense ce caracterizează fiinţa lipsită de iubire. Lăsaţi cuvintele să pătrundă în fiinţa voastră, lăsaţi bogăţia inimii voastre să se dezvăluie prin invitaţii blânde, urmaţi acel flux de extaz spiritual care vă va conduce spre propria voastră fiinţă autentică, abandonaţi-vă în acea lumină strălucitoare care e propria voastră natură. Secretul pentru toate aceste lucruri e dezvăluit în paginile care urmează; aşadar, să înceapă aventura pasională în spiritualitatea sexuală...

Descoperirile care vă aşteaptă sunt cele mai miraculoase din viaţă. Însuşi curentul sexualităţii e alimentat direct de la Dumnezeu şi odată ce găsiţi acel curent, nu veţi mai fi niciodată aceiaşi. Şi îi veţi mulţumi lui David Deida."
KEN WILBER

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec