7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii

7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Despre carte
"Nu trebuie sa alegi intre bogatie si fericire – ele izvoresc din aceasi fantana a abundentei! Cu ajutorul acestei carti vei descoperi cele 7 strategii esentiale de care ai nevoie pentru a-ti trai viata in bogatie si fericire. Filozofia autorului Jim Rohn a ajutat milioane de oameni sa isi schimbe viata. Descopera ce poate face in cazul tau! Pentru mai bine de 40 de ani Jim Rohn s-a consacrat in meseria lui ca un artist renumit ce ajuta oamenii din intreaga lume sa-si sculpteze in imaginatia lor propriile strategii de viata. Cei care au avut privilegiul de a-l asculta pot atesta eleganta si bunul sau simt material. Nu este o coincidenta atunci cand este considerat ca fiind unul dintre ganditorii cei mai influenti din timpurile noastre. Dovada sunt nenumarate filozofii de viata si de afaceri.
"Nu-ti dori sa-ti fie mai usor; doreste-ti sa-ti fei mai bine. Nu-ti dori mai putine probleme; doreste-ti mai multe aptitudini. Nu-ti dori mai multe provocari; doreste-ti mai multa intelepciune!" "In general ne schimbam pentru unul din doua motive: inspiratie sau disperare."
"Putini sunt cei care nu sunt invidiati de catre cei care privesc."
"Succesul este un rezultat de asteptat pentru persoana care te-astepti sa devii."
"Este periculos sa zabovesti prea mult la masa succesului. Singurul mod in care te poti bucura de o alta masa este sa iti fie foame."
"Oamenii saraci isi cheltuiesc banii si economisesc ceea ce ramane. Oamenii bogati isi economisesc banii si cheltuiesc ceea ce ramane. Este vorba de aceeasi suma de bani; doar filozofia e diferita."

Despre autor
Jim Rohn a scris nenumarate carti si programe audio si video si a ajutat, motivat si format generatii intregi de antrenori de dezvoltare personala si sute directori executive de top de la cele mai mari si importante companii din intreaga lume.
Discursul sau a fost primit atat de bine incat a fost invitat sa-si impartaseasca povestea de succes si in alte medii contra unui onorariu.
Astfel a inceput sa vorbeasca in fata elevilor, a studentilor, au urmat prelegeri sustinute in fata mai multor asociatii de meseriasi si cluburi de servicii, ajungand sa aibe audiente din ce in ce mai mari si mai exigente. Jim Rohn a fost deschizator de drumuri in teoria dezvoltarii personale si profesionale cu impact in vietile a milioane de oameni. El s-a axat pe elemente fundamentale ale comportamentului uman care afecteaza cel mai mult performantele personale si profesionale. Jim Rohn poseda capacitatea unica de a aduce perspective extraordinare principiilor si evenimentelor obisnuite intr-o combinatie de substanta si stil captand imaginatia celor care aud sau citesc cuvintele lui.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0138 sec