642 DE EXERCITII DE SCRIERE CREATIVA PENTRU COPII INTRE 8 SI 12 ANI

642 DE EXERCITII DE SCRIERE CREATIVA PENTRU COPII INTRE 8 SI 12 ANI
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2085-9
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 304

DESCRIERE

642 de exercitii de scriere creativa e un obiect simpatic, orice s-ar zice. Si, daca esti elev sau profesor, exercitiile sunt inspiratoare. Uneori, inspiratia nu vine de la sine, se ascunde. Dar ea poate fi descoperita, provocata. Ma gandesc ca mi-ar fi placut sa dau de-asa carte, copil fiind. Seamana ce-i in ea cu jocul numit mima. Primesti, la mima, un cuvant si trebuie sa imaginezi miscari si mutre de tot felul si-o intreaga coregrafie a mainilor ca sa-i faci pe ceilalti sa ghiceasca despre ce e vorba. Primesti, aici, o idee, faci mima pe hartie, ca sa ghiceasca ceilalti despre ce e vorba, de fapt, dincolo de ce se vede la prima vedere.

642 de provocari ca sa imaginezi, sa aranjezi in fel si chip lucrurile din mintea ta, din imaginarul tau nesfarsit (de care nici nu stii!). Dintre ele, mi s-ar potrivi, sa zicem:
Ai dat de capatul curcubeului...
O pasare te tot urmareste de o saptamana. Oare de ce? Pentru cine lucreaza? .
Te uiti la un film vechi si iti dai seama ca este despre tine.
Dar cel mai mult imi place aceea care incepe cu Fa-te ocean si scrie: ce fel de ocean esti? . Auzi cum suna! Fa-te ocean!

Fa-te ce vrei, fa-te tu insuti si scrie, scrie despre tine si despre lume! Asta nu e tema pentru acasa! In casa ta, tema ta e viata ta! In general, orice ai face, ca scrii sau nu, acasa la tine sau in casa care e lumea in care te-ai nascut, tema ta e viata ta! Ar fi frumos sa-ti iasa... interesant!

Simona Popescu

Pentru a participa la Concursul Comper – Lectura si scriere creativa, trebuie sa va creati cont pe pe www. Qvis. ro, platforma comunitatii online a elevilor creativi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec