1000 de teste grila de Drept international public

1000 de teste grila de Drept international public
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-673-548-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 248
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cursurile universitare, studiile de masterat, cele doctorale sau postdoctorale sunt alcatuite, fara exceptie, dintr-un binom ce presupune procesul de predare, pe de o parte, si verificarea cunostintelor dobandite de studenti, pe de alta parte.

Volumul „1000 de teste grila de Drept international public” reprezinta acea jumatate a binomului cu ajutorul careia cunostintele dobandite pe parcursul anului universitar la materia „Drept international public” pot fi verificate.

Volumul „1000 de teste grila de Drept international public” este un instrument de lucru util ce poate fi folosit pentru verificarea cunostintelor pe tot parcursul anului universitar, deoarece cuprinde intrebari ce pot fi dezbatute in cadrul seminariilor.

Pe de alta parte, prezentul volum „1000 de teste grila de Drept international public” reprezinta un veritabil instrument de verificare in cadrul sesiunii de examene, continand o serie de afirmatii ce vor fi apreciate cu „adevarat” sau „fals” si un numar important de teste grila.
Schimbarea registrului de examinare prin trecerea de la sinteze la grile reprezinta o racordare la acelasi tip de examinare de la admiterea la Institutul National al Magistraturii sau admiterea in Barou.

Lucrarea „1000 de teste grila de Drept international public” se adreseaza in primul rand studentilor facultatilor de drept care parcurg materia „Drept international public” cuprinsa in programa analitica si care sustin un examen pentru verificarea cunostintelor dobandite.
Date tehnice

Titlu: 1000 de teste grila de Drept international public
Pret: 30, 00 RON
ISBN:: 978-606-673-548-3
Format: A5
Pagini: 248

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0574 sec