100 de întrebări ale tuturor mamelor

100 de întrebări ale tuturor mamelor
Preț: 25,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-985-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 232
Format: 13x20

DESCRIERE

Venirea pe lume a bebeluşului, chiar dacă este un eveniment fericit, ridică multe probleme părinţilor, mereu atenţi la confortul şi dezvoltarea copilului lor. „Bebeluşul meu nu reuşeşte să adoarmă singur. Ce pot face?”, „De ce refuză biberonul?”, „Otitele pot fi cauza apetitului scăzut al bebeluşului?”, „Un bebeluş mic la naştere va deveni un adult mic de statură?”, „Vaccinarea nou-născutului este obligatorie?”, „Când trebuie învăţat copilul să stea pe oliţă?”, „De ce fiul meu nu vorbeşte încă?” sunt întrebări frecvente, pe care şi le pune orice mamă şi la care se pot găsi uşor răspunsuri consultând această carte.

Organizată tematic (Un nou-născut acasă, Pentru un somn liniştit, Alimentaţia bebeluşului, Supravegherea sănătăţii copilului, Conştiinţa de sine şi dezvoltarea copilului), această lucrare abordează problemele cu care se confruntă părinţii în timpul primilor ani de viaţă a copilului.

Cartea conţine răspunsuri clare şi competente oferite de diverşi specialişti în domeniu: pediatri, moaşe, consultanţi în lactaţie, psihomotricieni şi psihologi, care îi ajută pe părinţi în această nouă experienţă.

Lucrarea a fost realizată în parteneriat cu magicmaman. com, site-ul pentru părinţi cel mai accesat în Franţa, cu peste 4 milioane de vizitatori în fiecare lună.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0132 sec