100 de cai spre automotivare. Schimba-ti definitiv viata

100 de cai spre automotivare. Schimba-ti definitiv viata
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 309
Format: 13x20

DESCRIERE

Steve Chandler, unul dintre cei mai renumiti oratori motivationali ai momentului, ne dezvaluie un plan de actiune care ne va ajuta sa parcurgem drumul de la idee la succes, atât în plan personal, cât si profesional. Metodele sale ne ofera motivatia necesara pentru a depasi temerile si inhibitiile ce stau în calea visurilor noastre.

100 de cai spre automotivare ne prezinta tot atâtea motive pentru a transforma o viata plina de griji într-o existenta fericita. Vei învata cum sa depasesti momentele în care te simti prizonierul propriei tale vieti si sa obtii controlul asupra propriului destin. Odata însusite cele 100 de parabole, te vei afla mai aprope ca oricând de împlinirea personala.

Steve Chandler ne spune sa alegem: ori continuam sa ne victimizam, ori alegem sa traim la nivelul potentialului nostru creator.
WALL STREET JOURNAL


Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati în functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa întocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori în materie. Un ghid esential pentru cei ce îsi doresc sa îsi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Foarte bine structurata. capitolele sunt scurte, usor de inteles si cei mai important ofera sfaturi practice, aplicabile in fiecare zi.
Created in 0.048 sec