10 minute, 10 ani Ghid complet pentru un aspect frumos şi tânăr

10 minute, 10 ani  Ghid complet pentru un aspect frumos şi tânăr
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 312
Format: 15,5x22
Categoria: Diete

DESCRIERE

10 minute, 10 ani pleacă de la o idee simplă: 10 minute de îngrijire zilnică a pielii pot face pe oricine să arate cu 10 ani mai tânăr. Cartea se plasează la limita dintre medicină, biologie şi chimie, fiind excelent documentată, iar termenii tehnici sunt lesne de înţeles.

Autorul descrie în amănunt alcătuirea pielii (cel mai mare organ al corpului uman), felul în care aceasta funcţionează şi îmbătrâneşte, propunând apoi o serie de strategii menite să o facă să arate mai bine. Sunt prezentate toate posibilele tratamente sau soluţii care au rolul de a împiedica formarea ridurilor, combat pigmentarea pielii şi pot face pe oricine să arate mai atrăgător. Pentru fiecare caz în parte sunt indicate durata păstrării efectului, modul de administrare, precum şi informaţii legate de cât de invaziv sau dureros poate fi un tratament sau altul.

Dacă vă aflaţi singur şi rătăcit pe altarul îngrijirii pielii; dacă vă gândiţi să vă supuneţi operaţiilor estetice, dar speraţi că nu va fi cazul; dacă aveţi nevoie de informaţii exacte, amănunţite, despre cum să scăpaţi de pungile de sub ochi sau de acele riduri tot mai adânci de pe frunte; dacă v-aţi dus la prietene, magazine pentru femei, raioane de cosmetică, cosmeticiene şi chirurgi plasticieni şi aţi obţinut o grămadă de răspunsuri contradictorii, atunci sistemul simplu şi exact al doctorului Fredric Brandt este răspunsul la toate întrebările dumneavoastră. 10 minute, 10 ani, carte scrisă de unul dintre cei mai renumiţi dermatologi, oferă un program de întreţinere completă a pielii, care vă solicită zilnic numai 10 minute şi promite să vă întinerească cu 10 ani.

Dr. Fredric Brandt a revoluţionat în ultimii douăzeci de ani dermatologia cosmetică. În prezent, lucrează ca medic în clinici din New York şi Miami, ţine cursuri, scrie articole în reviste de specialitate şi este adeseori invitat în emisiuni radio sau TV.

Totodată, şi-a clădit un deosebit renume mai ales pentru faptul că printre pacienţii săi se numără vedete din showbiz, modă, precum şi oameni de afaceri de succes.

Dr. Brandt este adeptul unor strategii inovatoare şi noninvazive de tratament şi a lansat propria gamă de produse pentru îngrijirea pielii. Este, de asemenea, autorul bestsellerului Age-Less.
Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: Ten Minutes, Ten Years: Your Definitive Guide to a Beautiful and Youthful Appearance

Traducător: Cristiana Coţovanu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 312

Format: 15,50 × 22 cm

ISBN: 978-606-588-383-3

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.089 sec